Mirë se vini në Orbico sh.p.k.


Rrjeti më i fuqishëm ndërkombëtar i distribucionit dhe logjistikës

MIRË SE VINI NË ORBICO SH.P.K.


Orbico shpk është krijuar në vitin 2010 dhe që atëherë është ditributori kryesor në Shqipëri për një sërë brandesh të mirënjohura në botë, duke filluar nga produktet e bukurisë dhe të përkujdesit të lëkurës, produkte ushqimore dhe jo ushqimore.

Ne jemi pjesë e Orbico Group, tashmë prezente në 20 shtete të Europës, si kompania lider e distribucionit që ofron zgjidhje për bisneset, shërbime logjistike, marketing dhe manaxhimit te brandeve të portofolit tonë.

Këtu në Orbico në shikojmë drejt së ardhmes. Ne e dimë se me njohuritë dhe aftësitë e kolegëve tanë të mahnitshëm, mbështetjen e partnerëve tanë të shkëlqyer dhe me pasionin tonë për të fituar, ne do ti arrijmë qëllimet që kemi vendosur.

Ne veprojmë me ndershmëri dhe integritet, duke inkurajuar përqasjen ndaj përgjegjshmërisë për pronën dhe besojmë tek njerëzit tanë, sepse ata janë vlera jonë më e çmuar.

Për të arritur suksesin ne ndjekim ambicien që kemi brenda vetes dhe falë saj ne jemi gjithmonë gati të kapërcejmë limitet dhe të bëjme çdo gjë me gjithë zemër.

Të përqëndruar tek kënaqesia e klientëve dhe aftësia për të ndryshuar, ne përpiqemi të jemi ofrues të zgjidhjeve në kategori të caktuara për partnerët tanë.

Ne e shijojme këtë udhëtim që na çon përpara, ne kemi një rrugëtim plot argëtim, kështu që ejani dhe bashkojuni festës!

Stanislav Boyadjiev
Manaxher i përgjithshëm

Rreth nesh


Orbico është distributori kryesor për një numër të madh të markave të cilësisë së lartë të njohura globalisht duke filluar nga produktet e kujdesit të lëkurës dhe të bukurisë, produkteve ushqimore dhe jo ushqimore, paisjeve teknike...

SHËRBIMET TONA


Orbico ofron zgjidhje të plotë dhe gjithëpërfshirëse të biznesit për shitje dhe distribucion, shërbime logjistike, marketingu dhe shërbime të manaxhimit të markës për një numër të madh të industrive të ndryshme dhe...

PARTNERËT TANË TË BIZNESIT


Orbico ka një marrëdhënie afatgjatë biznesi me disa kompani ndërkombëtare, duke sjellë më pranë klientëve dhe konsumatorëve në tregjeve lokale markat botërore të këtyre kompanive.

Markat e portofolit të Orbico kanë imazh...

0 punonjësit

0 vendet

0 Marka

0 partnerët

Orbico Grup


Aktualisht jemi prezent në 20 shtete të ndryshme dhe rajone, duke i ofruar bashkëpunëtorëve tanë shërbime të distribucionit dhe logjistikës.

Nëse dëshironi të vizitoni website-in e shoqërisë Orbico në vendin tuaj, ju lutem përzgjidhni linkun nga lista e ofruar.