Sherbimet tona

Orbico ofron zgjidhje të plotë dhe gjithëpërfshirëse të biznesit për shitje dhe distribuim, shërbime logjistike, marketingut dhe shërbimeve të menaxhimit të markes për një numër të madh të industrive të ndryshme dhe fusha te biznesit të tilla si ato të konsumit të gjërë, produkte te kujdesit të...

Furnitorët dhe Brendet

Orbico ka një marrëdhënie bahskëpunimi afatgjatë të biznesit me shumë organizata shumëkombëshe duke mundësuar që brendet e tyre t’i ofrojnë konsumatorëve në tregun lokal.

Markat në portofolin eOrbico...

Për Ne

Orbicoështë distributori kryesor për një numër të madh të markave të cilësisë së lartëtë njohura globalisht duke filluar nga produktet e kujdesit të bukurisë, ushqimit dhe produkteve jo ushqimore, paisjeve teknike dhe elektrike,për produkte farmaceutike, lodra, tekstil, cigare, si dhe produkteve të vajrave motorike. Duke poseduar një gamë të gjerë dhe të larmishëm të brendeve dhe produkteve  kërkohet fleksibilitet gjithnjë e më i lartë, aftësia për ndryshim të vazhdueshëm, organizimin fleksibil, investim në burime njerëzore dhe në zhvillimin e markes.

Qëllimiynë është që të gjenerojnë rritje të qëndrueshme të biznesit dhe për të krijuar vlerat e shtuara për...